Mikael Kyneb

Body All Mind terapeut, Partner, CEO

Grundlægger af Body All Mind, Body All Mind kropsterapeut, foredragsholder og underviser

  • Grundlægger af behandlingssystemet Body All Mind
  • Medindehaver af NOR: et innovativt velvære- og sundhedshus
  • Uddannet Kropsterapeut
  • Foredragsholder
  • Coach og mentor for sportfolk
  • Vejleder i individuelle udrensnings- og træningsforløb

 

Mikael er født i 1972 og har sin baggrund som professionel cykelrytter. Han har arbejdet selvstændigt som kropsterapeut siden 2001 og har med sine mange års erfaring haft mere end over 20.000 klienter mellem hænderne.

Mikael Kyneb har gennem sit strukturerede og målrettede arbejde givet ledere og professionelle elitesportsfolk større selvindsigt.

Det har ført til forbedret livskvalitet og -energi, der har skabt grobunden for bedre resultater i klienternes hverdag.

Fra 2009 til 2011 var Mikael fast tilknyttet det danske – og et af verdens bedste – cykelhold Team Saxo Bank som kropsterapeut og medansvarlig for at gennemføre større ændringer indenfor kost og ernæring hos rytterne på holdet. Her arbejdede han sammen med nogle af verdens absolut bedste cykelryttere som Alberto Contador, Matti Breschel, Chris Anker Sørensen, Andy Schleck, Frank Schleck, Fabian Cancellara og Michael Mørkøv.

Mikael Kyneb kombinerer teknikker som dybdegående massage, zoneterapi, akupressur, frigørelse af led og afspænding i én og samme behandling.

”I min verden kan det fysiske og psykiske ikke adskilles. Jeg tror på sammenhængen. På det hele menneske. Og her er teknikker fra Body All Mind et fantastisk værktøj.”

”Min mission med mit virke som kropsterapeut er at give mine klienter en større forståelse for at det fysiske og psykiske hænger sammen, så de bliver bedre til at navigere, når der er pres på og i stand til at mestre indre lederskab på et dybere plan. Det handler om, at vi som personer og individer bliver mere konkrete og skarpe på, hvad det er, vi vil med os selv.”

BAM Copenhagen

Rosenvængets allé 7b. 3. sal,
2100 København Ø
email: cph@bodyallmind.com
Tel: +45 53 70 25 29

Share This