BAM Copenhagen Behandlere

Mikael Kyneb

KROPSTERAPEUT
Mikael har arbejdet som selvstændig kropsterapeut siden 2001 og har behandlet mere end 16.000 klienter. Han har også givet erhvervsledere og professionelle elitesportsfolk større selvindsigt og dermed hjulpet dem til at skabe bedre resultater. Læs mere om Mikael →

Marie Kyneb

KROPSTERAPEUT
Jeg har igennem årene arbejdet med de fleste persontyper og problematikker og har bl.a. hjulpet spædbørn med kolik, børn og unge med angst og lavt selvværd, kvinder med fertilitetsproblemer samt elitesportsfolk med fysiske skader og udfordringer. Læs mere om Marie →

Anders Mose

KROPSTERAPEUT
Fra at have været en lille knægt med ”ild i røven”, til at blive voksen og spille håndbold på absolut topniveau, har jeg oplevet, hvordan det mentale og det fysiske velvære hænger sammen, og hvordan det spiller en rolle i at forbedre evnen til at navigere i dagligdagen, til at lykkes med sine mål og med at finde en læring i processen på vejen dertil.
Læs mere om Anders →

Mette Vega Schneider

KROPSTERAPEUT
Jeg mødte Body All Mind, da mit liv var ved at tage en drejning. Efter flere år i det, jeg troede var drømmejobbet, måtte jeg erkende, at jeg ikke havde hjertet med på arbejde og var blevet en robot… Jeg stod ved et vendepunkt og kunne mærke, at det var tid til at skifte retning for ikke at miste mig selv. 
Læs mere om Mette →

www.mettevega.dk →

Kit Bastholm Jensen

BODY ALL MIND ELEV-BEHANDLER
For år tilbage oplevede jeg, at gå ned med stress efter en lang periode, hvor min krop og psyke var udsat for så meget pres, at den til sidst gav efter. Det var i den forbindelse, at jeg blev introduceret til Body SDS (Body Self Development System), som siden hjalp mig til at komme på fode igen og hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet.
Læs mere om Kit →

Share This